27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Έχασαν οι Καβαλίερς, πρώτοι οι Σέλτικς

Οι Σέλτικς πήραν την πρωτιά στην Ανατολή αφού κέρδισαν τους - χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο - Μπακς την ώρα που οι Καβαλίερς έβλεπαν τους Ράπτορς να τους κερδίζουν μέσα στην έδρα τους. 

Η regular season έφτασε στο τέλος της και επεφύλασσε ανατακατάξεις, ως προς την Ανατολή. Οι Σέλτικς υποδέχτηκαν τους Μπακς - που έπαιξαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο  - και τους κέρδισαν με 112-94, αποτέλεσμα που χάρισε την πρωτιά στην Ανατολή. Ο Τζέράλντ Γκριν ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Βοστώνης με 18 πόντους, Τζάε Κράουντερ και Αμίρ Τζόνσον τον ακολούθησαν με 16 έκαστος, ενώ ο Αζάια Τόμας έμεινε στους 13 με οκτώ ασίστ. 

Η δεύτερη θέση πήγε στους Καβαλίερς που παρουσιάστηκαν… αδιάφοροι κόντρα στους Ράπτορς, εξού και η ήττα τους με 83-98. Για να έβγαιναν πρώτοι θα έπρεπε να κερδίσουν και να ηττηθούν οι Σέλτικς αλλά μία ημέρα πριν έδειξαν να πετάνε… λευκή πετσέτα όταν ανακοίνωναν πως δεν ρίξουν στο παρκέ τους ΛεΜπρον Τζέιμς, Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Λοβ. 

Οι Κλίπερς θα παίξουν στην έδρα τους στον πρώτο γύρο των playoffs μετά την νίκη τους επί των Κινγκς με 115-95 καθώς κατέλαβαν την τέταρτη θέση στην Δύση. Έξι παίκτες για την ομάδα του Λος Άντζελες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων την ώρα που από το Σακραμέντο, ο Γιώργος Παπαγιάννης έπαιξε μεν 27 λεπτά αλλά είχε έξι πόντους, ένα ριμπάουντ και τρεις ασίστ. 

Οι Μπουλς εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην post season μετά την νίκη επί των Νετς με 112-73, αποτέλεσμα που δεν… βόλεψε τους Χιτ που ήθελαν ήττα των “Ταύρων” και δικιά τους επιτυχία επί των Γουίζαρντς. Εν τέλει συνέβη μόνο το δεύτερο με το κοινό του Μαϊάμι να αποθεώνει την παρέα του Γκόραν Ντράγκιτς μετά το 110-102

Οι Χοκς είχαν εξασφαλίσει την πέμπτη θέση στην Ανατολή και παρουσιάστηκαν αδιάφοροι κόντρα στους Πέισερς. Καλό για την ομάδα της Ιντιάνα που κέρδισε με 104-86 και πήρε την έβδομη θέση. 

Οι σίγουροι τρίτοι στην Δύση Ρόκετς επικράτησαν των αδιάφορων Τίμπεργουλβς με 123-118 με τον Τζέιμς Χάρντεν να σημειώνει triple-double με 27 πόντους, δέκα ριμπάουντ και 12 ασίστ. 

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, αφού πήρε τις ανάσες του μετά το ρεκόρ, επέστρεψε στο παρκέ αλλά έμεινε στους πέντε πόντους, στην ήττα των Θάντερ επί των Νάγκετς με 111-105 με τους “Σβόλους” να παίζουν με μόλις εφτά παίκτες. 

Οι Μάτζικ αποχαιρέτησαν το κοινό τους με νίκη επί των Πίστονς με 113-109, το ίδιο και οι Νικς μετά το 114-113 επί των Σίξερς, ενώ οι Μάβερικς πέρασαν από το Μέμφις με 100-93

Αδιάφοροι Τζαζ και Σπερς, κέρδισαν οι πρώτοι με 101-97, οι Γουόριορς επιβλήθηκαν των Λέικερς με 109-94 και οι Πέλικανς των Μπλέιζερς με 103-100



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ