19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Έφυγε» ο Νίκος Χαραλαμπάκης

Η Θεσσαλονίκη και όχι μόνο θρηνεί για την απώλεια του Νίκου Χαραλαμπάκη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή ύστερα από χρόνια προβλήματα υγείας.

Την οδύνη τους εξέφρασαν, μέσω συλλυπητήριων ανακοινώσεων, ο Δημόκριτος, στον οποίο υπήρξε παίκτης, προπονητής και παράγοντας, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Η συλληπτήρια ανακοίνωση του Δημόκριτου: «Το Δ.Σ. Μ.Α.Ο. Δημόκριτου πληροφορήθηκε με οδύνη και θλίψη τον θάνατο του γ.γ. του συλλόγου και ψυχή της ομάδας Νίκο Χαραλαμπάκη. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 11:30 στο ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη. Εκφράζουμε στους οικείους του από καρδιάς τα βαθιά συλλυπητήριά μας».

Η συλληπτήρια ανακοίνωση της ΕΚΑΣΘ: «Μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του μπάσκετ, μετά από μακρά θητεία στους αγωνιστικούς χώρους και στους πάγκους, έφυγε από κοντά μας. Ο Νίκος Χαραλαμπάκης γιόρτασε τα 50 χρόνια του Δημόκριτου, τον περασμένο Ιανουάριο, ανανεώθηκε, ένιωσε κοντά στους ανθρώπους που τον αγαπούν, τον τιμούν και τον σέβονται για όλα όσα προσέφερε με ήθος και αθλητικό ύφος. Ο αγαπημένος Νίκος, ο Μπάκης μας, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ταλαιπωρημένος από χρόνια προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή και άφησε κι όλους τους φίλους του μπάσκετ, που τον γνώρισαν ή άκουσαν για αυτόν, με την πίκρα της μεγάλης απώλειας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 11.30 π.μ., στην Αγία Παρασκευή, Μενεμένης. Η Ένωση συμπαρίσταται στους οικείους του».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΕΠΚ: «Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Χαραλαμπάκη, που έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Χαραλαμπάκης υπηρέτησε το μπάσκετ για πολλά χρόνια, αυτός ήταν η ψυχή του Δημόκριτου από την ημέρα που ξεκίνησε ο Σύλλογος μέχρι σήμερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Την Κυριακή, 21.4.2019, στις 11:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη, θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία. Ο ΣΕΠΚ θα κάνει δωρεά αντί στεφάνων εις μνήμην του εκλιπόντος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ