17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Έφυγε» ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος

Θλίψη σκόρπισε στο αχαϊκό μπάσκετ, καθώς και στις τάξεις του Δούκα, η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Γιαννόπουλου.

Ο εκλιπών, πατέρας του προπονητή του Δούκα Γιάννη, διετέλεσε παράγοντας στον Απόλλωνα Πατρών και επί χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑΗ και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε προβλήματα υγείας που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Με ανακοίνωσή τους, τόσο από την ΕΣΚΑΗ όσο και από τον ΑΣΕΔ εξέφρασαν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους οικείους του για το χαμό του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΗ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η στο άκουσμα του θανάτου του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα: Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Τάκης Τσαγκρώνης καθώς και όλα  τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η  εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ που διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η για πάνω είκοσι χρόνια και ομόφωνα αποφασίζουν: να παραστεί  αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του, σε όλους τους αγώνες της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων Παίδων & Εφήβων».

Η ανακοίνωση του Δούκα: «Θλίψη σκόρπισε στην αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Γιαννόπουλου, πατέρας του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Γιαννόπουλου... Ο Θόδωρος Γιαννόπουλος "έφυγε" πλήρης ημερών βυθίζοντας σε θλίψη και όλο το Πατραϊκό μπάσκετ καθώς υπήρξε ιστορικό στέλεχος της ΕΣΚΑ-Η (Ένωση Αχαΐας-Ηλείας) αλλά και του Απόλλωνα Πατρών. Ο εκλιπών είχε προσφορά για δεκαετίες στο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η με θητεία ως έφορος του Κλιμακίου της Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 07/09 και ώρα 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στου Μαρούδα (Πάτρα). Η διοίκηση του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ