21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έφτασε στην Ολλανδία ο Ηρακλής (pics)

Ομαλά έφτασε στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας ο Ηρακλής, όπου θα δώσει τους προκριματικούς αγώνες του Α' Ομίλου για το FIBA Europe Cup.

Η αποστολή, με επικεφαλής τον Team Manager του «Γηραιού» Γιώργο Τσιάρα, ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί, με διεξαγωγή έξτρα rapid test ελέω της αλλαγής πρωτοκόλλων στην Ολλανδία λόγω της πανδημίας και κατόπιν αναχώρησε στις 11:35 πμ. για την Αθήνα και από εκεί για το Άμστερνταμ, όπου και έφτασε στις 5 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας.

Μετά από οδική μετάβαση μιάμισης ώρας περίπου, η ελληνική αποστολή έφτασε στο Ντεν Μπος, όπου οι παίκτες είχαν μια πρώτη γνωριμία με τη «Μaasport Sports and Events Arena», όπου θα γίνουν οι αγώνες, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε νέα rapid tests, αυτή τη φορά λόγω πρωτοκόλλου της FIBA. Αύριο (25/01) ο Ηρακλής θα προπονηθεί στο γήπεδο στις 14:30 ώρα Ελλάδας.

Επί Ολλανδικού εδάφους συνεχίζει τη θεραπεία του ο Σταύρος Σχίζας που είχε έντονο μυικό σπασμό στη μέση λίγο πριν λήξει το ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και έμεινε έκτοτε στον πάγκο. Αναλόγως με την πορεία της αποθεραπείας του θα εξαρτηθεί η παρουσία του στον  αγώνα με την Ουγγρική Κέρμεντ (26/1, 16:00, Live Streaming από το κανάλι της FIBA στο Youtube).

Στην αποστολή μετέχει κανονικά ο νεοποκτηθέντας Ντέβιν Ίμπανκς που χθες (23/01) το πρωί προπονήθηκε μόνος του στο Ιβανώφειο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Απόστολου Σάκαρη.

Τέλος, η ομάδα του Ηρακλή απέστειλε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Γκίκα, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό

Το πρόγραμμα των αγώνων 

(26/01) 16:00 Ηρακλής-Κέρμεντ

(27/01) 22:00 Ρέτζιο Εμίλια-Ηρακλής

(29/01) 13:00 Μονς-Ηρακλής

 Όλοι οι αγώνες θα έχουν μετάδοση σε live streaming από το κανάλι της FIBA στο Youtube



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ