23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έφτασε ενθουσιαμένος στη Ρίγα ο Παπαδάκης

Με την άφιξη του Κώστα Παπαδάκη στη Ρίγα της Λετονίας συμπληρώθηκε η 14αδα των παικτών της Εθνικής Ελλάδας για το τελευταίο προκριματικό «παράθυρο» πριν το Ευρωμπάσκετ 2022

Ο νεαρός γκαρντ ενημερώθηκε το βράδυ της Κυριακής για την κλήση του και αναχώρησε οδικώς από τη Λάρισα. Δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει τη Δευτέρα, αφού έπρεπε να κάνει πρώτα δύο τεστ κορωνοϊού. Χθες το απόγευμα πήρε τα αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα νωρίς το πρωί μπήκε στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Ρίγα.

«Άκουσα από κάποιους να μιλάνε μεταξύ σοβαρού και αστείου για... περιπέτεια, ακόμα και ταλαιπωρία λόγω του ξαφνικού της κλήσης και όλων όσων έπρεπε να κάνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά από μένα οι μόνες λέξεις που θα ακούσετε είναι τιμή και χαρά.

Πραγματικά από την ώρα που ενημερώθηκα για την κλήση το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μπορέσω να είμαι μαζί με την ομάδα. Ήταν από τα πιο ευχάριστα... ξαφνικά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να μπω στο κλίμα και να είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί», ανέφερε ο Παπαδάκης κατά την άφιξή του. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ