18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έφτασαν οι… Γιάνιδες (vid+pics)

Διπλό ραντεβού με τους Γιάνιδες (με ένα "ν", αλλά και "ι") από τη Λετονία είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο «νέος» Γιάνις Τίμα, ήρθε με τον «παλιό» Γιάνις Στρέλνιεκς ενθουσιασμένοι και οι δύο στην προοπτική ότι θα αγωνιστούν στην ίδια ομάδα. Κάτι που ποτέ δεν πιστευαν πως θα γίνει όπως τόνισε ο Τίμα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Ολυμπιακό, όπως και για το γεγονός πως θα αγωνίζομαι στην ίδια ομάδα με τον Στρέλνιεκς, ο οποίος είναι συμπαίκτης μου στην Εθνική Ομάδα και τον ξέρω πολλά χρόνια. Δεν πίστευα πως θα συμβεί ποτέ  κάτι τέτοιο, να παίξουμε στην ομάδα ομάδα. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από τους στόχους της ομάδας».

Ο Τίμα παραδέχθηκε πως η παρουσία του Στρέλνιεκς ήταν ένα μεγάλο «συν» στην απόφασή του να φορέσει τα ερυθρόλευκα: «Ναι... Έτσι είναι... Είναι σημαντικό που θα βρίσκεται δίπλα μου, που έχει ήδη παίξει στην ομάδα και ξέρει τα πάντα. Θα με βοηθήσει να νιώσω πιο άνετα εδώ, να ενσωματωθώ πιο γρήγορα και καλά».

Στη διάρκεια της πτήσης δεν πρόλαβαν να πουν και πολλά πάντως, καθώς ειλικρινής ο Τίμα απλά παραδέχθηκε πως «είπαμε ένα δυο πράγματα για τη ζωή στην Αθήνα, αλλά στη συνέχεια κοιμηθήκαμε και οι δύο!»

«Θα έχουμε χρόνο να πούμε πολλά στη διάρκεια της χρονιάς», ήρθε η παρέμβαση από τον Στρέλνιεκς που πήρε τη σκυτάλη, απαντώντας σε ερωτήσεις, δείχνοντας πιο.. εξοικειωμένος. «Από τώρα τέτοιες ερωτήσεις ε;», αναρρωτήθηκε χαμογελώντας για να συνεχίσει: «Μόλις επέστρεψα... θα είναι σίγουρα μια διαφορετική σεζόν με τον καινούριο κόουτς, αλλά και με νέα πρόσωπα στην ομάδα. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά, όπως όλοι μας πιστεύω».

Όσο για τον συμπατριώτη του και πλέον συμπαίκτη του; «Όπως είπε και ο ίδιος γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Θα μας βοθηήσε πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί, κάτι που χρειάζεται μια ομάδα. Πιστεύω πως θα είναι μια χαρά εδώ».

Η μπάλα πέρασε και πάλι στα χέρια του Τίμα, για να απαντήσει στο τι πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει: «Εξαρτάται από το τι θα ζητήσει ο προπονητής. Από το τι θέλει να κάνω. Μπορώ να κάνω διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο στην άμυνα και στην επίθεση. Και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ανάλογα με την ομάδα και την πεντάδα που θα βρίσκεται κάθε φορά στο παρκέ. Έτσι κι αλλιώς σε μια δυο μέρες αρχίζουμε οπότε θα ξέρουμε όλοι. Ανυπομονώ πραγματικά για τη στιγμή».

Όπως ανυπομονεί και να αγωνιστεί στο ΣΕΦ: «Σίγουρα ο κόσμος πάντα δίνει στήριξη και η ατμόσφαιρα εδώ είναι πάντα εντυπωσιακή. Γι’ αυτό παίζουμε, γι’ αυτά τα συναισθήματα και εδώ είναι από τα καλύτερα μέρη να παίζεις με τους καλύτερους φιλάθλους. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα χρονιά και περιμένουμε όλοι να δούμε πως θα πάει».

https://www.youtube.com/watch?v=HJZdNU0P7I0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ