21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έφτασαν Έλις και Μαρτίν για τον Ολυμπιακό (pics, vids)

Συν δύο παίκτες θα βρίσκονται από σήμερα στο ΣΕΦ. Ο Οκτάβιους Έλις και ο Χασάν Μάρτιν έφτασαν στην Ελλάδα σήμερα (6/8) και μίλησαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για τη χρονιά που έρχεται, τις προσδοκίες που έχουν από αυτήν και το τι περιμένουν και οι ίδιοι από τους εαυτούς τους στη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Ο Οκτάβιους Έλις δήλωσε: "Στόχος φέτος είναι να βγω στο γήπεδο και να είμαι καλύτερος, να βελτιωθώ, να μάθω περισσότερα από το κόουτς, να προσαρμοστώ στο σύστημά του, αλλά και στο παιχνίδι της Ευρωλίγκας σε σχέση με πέρυσι και την πρώτη επαφή με τη διοργάνωση. Δεν θα είναι εύκολη και η φετινή χρονιά, θα προσπαθήσουμε όλοι. Ο στόχος είναι να νικήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Και πέρυσι δείχναμε να βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά η διοργάνωση σταμάτησε απότομα". Όσο για το μήνυμά του προς τον κόσμο; Απλό: "Πάμε Ολυμπιακέ!"

Ο Χασάν Μάρτιν έφτασε να μιλήσει ακόμη και για κατάκτηση της Ευρωλίγκας: "Θέλουμε να φτάσουμε στα πλέι οφ και γιατί όχι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θέλω όμως και να περάσουμε καλά, να το διασκεδάσουμε στο παρκέ και να το χαρεί και ο κόσμος. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ, θα δείξει πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ και ελπίζω σε μια καλή χρονιά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήδη μου έδειξε πως χαίρεται για μένα, πήρα στήριξη και αγάπη και αυτό με κάνει ακόμη πιο ενθουσιασμένο για τη χρονιά που έρχεται".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ