21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έφθασε και… περιμένει ο Ουμπίλα (pic)

Ο Μάνι Ουμπίλα αφίχθη στη χώρα μας, αλλά θα κάνει αναμονή μίας ημέρας για να γνωρίσει το Γιάννη Καστρίτη και τους νέους συμπαίκτες του στην Κύμη.

Ο 32άχρονος γκαρντ, που αντικατέστησε στο ρόστερ των Ευβοιωτών τον Κέλσι Μπάρλοου, πάτησε επί ελληνικού εδάφους το Σάββατο (29/09) και αμέσως αναχώρησε για τη Χαλκίδα, προκειμένου να εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι. Αφού ξεκουραστεί, θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ενώ θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση που θα λάβει χώρα την Κυριακή (30/09) στο «Τάσος Καμπούρης», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Κύμης για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της. Θυμίζουμε πως πρώτος αντίπαλός της θα είναι το Ρέθυμνο, στο «Μελίνα Μερκούρη» (03/10), για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση: «Ο Manny Ubilla, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, αφίχθη σήμερα το πρωί (29/09) στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", όπου τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κ. Νίκος Κότσιαρης. Ο Πορτορικάνος play maker αναχώρησε αμέσως μετά για την Χαλκίδα για να εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι και για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του. Αύριο (30/09) αναμένεται να μπει και στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αφού σήμερα (29/090 ο κόουτς Καστρίτης έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ