18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έφθασαν με χαμόγελα οι τρεις ξένες του Παναθηναϊκού (pics)

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκονται πλέον οι τρεις ξένες παίκτριες του Παναθηναϊκού και θα ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι Τσάστιτι Ριντ, Σάρον Χιούστον και Κόλμπι Μόργκαν αφίχθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (02/09) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στις πρώτες δηλώσεις τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τη μεταγραφή τους στις «πράσινες».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στην Αθήνα κι επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι. Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα κι έχουμε τους καλύτερους οπαδούς που έχω ζήσει ποτέ», ανέφερε η Τσάστιτι Ριντ.

Η Σάρον Χιούστον, από την πλευρά της, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Παναθηναϊκό και θα αγωνιστώ σε αυτόν το σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω ότι έχουμε τρελούς φιλάθλους και θα ήθελα να παίξω σύντομα μπροστά τους».

Δηλώσεις έκανε και η Κόλμπι Μόργκαν: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού κι ανυπομονώ να παίξω για τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Οι τρεις Αμερικανίδες έκαναν τεστ κορονοϊού και την Παρασκευή (04/09) θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν τεθούν στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη, στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ