21.2 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Έτσι προκρίνονται οι «αιώνιοι» στην οκτάδα (pics)

Η Ευρωλίγκα τελειώνει για την κανονική της περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει πρώτος στη «μάχη» και τον Ολυμπιακό να ακολουθεί για την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης, έχοντας να περάσουν από... ένα λαβύρινθο 64 σεναρίων.

Ήρθε η ώρα, η πιο κρίσιμη. Πρώτα ο Παναθηναϊκός σήμερα (4/4) και έπειτα ο Ολυμπιακός αύριο (5/4) έχουν μπροστά τους τη μεγάλη πρόκληση για την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας Μπουντούτσνοστ και Νταρουσάφακα αντίστοιχα.

Κι αν για το «τριφύλλι» η κατάσταση είναι αρκετά απλή, παίζοντας απλώς για την κατάταξη με νίκη, τότε για τους «ερυθρολεύκους» χρειάζεται ένας ευνοϊκός συνδυασμός. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ έχουν 25% πιθανότητες πρόκρισης, σε αντίθεση με αυτούς του Ρικ Πιτίνο που διαθέτουν ένα σημαντικό 76.56%. Δεν είναι, βέβαια, και... Μπασκόνια, που διαθέτει υπέρ της ένα 93.75%, καθώς αποκλείεται μόνο με παράλληλες νίκες των Ολυμπιακού και Αρμάνι με ήττα της Ζαλγκίρις, εφόσον κι εκείνη χάσει στη Μόσχα.

Παράλληλα, σε περίπτωση πρόκρισης οι αριθμοί βγάζουν... ΤΣΣΚΑ για τον Παναθηναϊκό, όπως και για τον Ολυμπιακό, διαθέτοντας ίδιο ποσοστό πιθανότητας με το να βρουν οι Πειραιώτες την Φενέρμπαχτσε.

Δείτε ΟΛΑ τα 64 σενάρια του φινάλε της Ευρωλίγκα:

Δείτε τα ποσοστά πιθανοτήτων των ομάδων:

Όλα, όμως, μέχρι τώρα είναι λόγια. Ας προχωρήσουμε στη δράση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ