15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έτσι αναδείχθηκε MVP o Χουέρτας (vid)

Η Μπασκόνια ξεπέρασε τα προβλήματα και μαζί το εμπόδιο της Γκραν Κανάρια, στη «Fernando Buesa Arena», με το Μαρτσελίνιο Χουέρτας να αναδεικνύεται MVP της 18ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι Βάσκοι πήραν το ισπανικό ντέρμπι, στην έδρα τους, με τον 35άχρονο γκαρντ να τους οδηγεί με 24π. με 2/2 βολές, 5/9 δίποντα και 4/5 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα τρία ριμπάουντ, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο, τέσσερα κερδισμένα φάουλ, αλλά και τέσσερα λάθη στα 30.59’ που αγωνίστηκε. Έτσι, συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, που είναι η καλύτερη επίδοσή του τα τελευταία πέντε χρόνια, και κέρδισε το εν λόγω βραβείο για τέταρτη φορά στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα, έχοντας παίξει σε 213 ματς.

Ο Βραζιλιάνος δεν είχε την καλύτερη βαθμολογία της αγωνιστικής. Ο Μάικ Τζέιμς συγκέντρωσε 31 βαθμούς, αλλά είδε την Αρμάνι Μιλάνο να χάνει στο «Audi Dome» από την Μπάγερν Μονάχου κι έτσι έχασε τον τίτλο του MVP της 18ης «στροφής» της κανονικής περιόδου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου.

https://www.youtube.com/watch?v=SskvMFbtNF4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ