23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έτοιμο το «στολίδι» των Μπακς (vid+pics)

Η αντίστροφη μέτρηση για να μπουν οι Μιλγουόκι Μπακς στο νέο «σπίτι» τους ξεκίνησε. Στις 26 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες του το νεόκτιστο «Fiserv Forum».

Το καινούριο κλειστό των «ελαφιών» παίρνει την τελική μορφή του, με την τοποθέτηση των αυτοκόλλητων στο παρκέ. Το «Fiserv Forum», που θα φιλοξενήσει το Γιάννη Αντετοκούνμπο και την… παρέα του στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με κάποιες τελευταίες εργασίες να απομένουν μόνο για να δοθεί κι επίσημα προς χρήση.

 

Το κλειστό έχει χωρητικότητα 17.500 θεατές. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2016 και κόστισε περισσότερα από 500 εκατ. δολάρια. Η εταιρία «Fiserv» δάνεισε το όνομά της στην εγκατάσταση για τα επόμενα είκοσι πέντε χρόνια, με τους Μιλγουόκι Μπακς να παίρνουν τα δικαιώματα χρήσης της για τριάντα χρόνια. Αγώνες στο κλειστό θα δίνει και η κολεγιακή ομάδα του Μαρκέτ.

 

Το πρώτο παιχνίδι των «ελαφιών» στο νέο κλειστό τους θα δοθεί στις 3 Οκτωβρίου, οπότε θα παίξουν φιλικό απέναντι στους Σικάγο Μπουλς. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του για την πρώτη επίσημη εκδήλωση, που θα είναι συναυλία των Κίλερς.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ