21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έτοιμο το πρόγραμμα της Εuroleague, στη 2η αγωνιστική το αιώνιο ντέρμπι!

Μετά την οριστική διακοπή της περσινής σεζόν όπου δεν αναδείχθηκε νικητής στη Εuroleague, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό αναλυτικά το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη 2η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ.

Η εξάπλωση της πανδημίας άλλαξε ολοκληρωτικά τα σχέδια του Τζόρντι Μπερτομέου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και με την ελπίδα να κυλήσουν όλα ομαλά την περίοδο 2020/21, η Euroleague τοποθετώντας τις ίδιες 18 ομάδες πραγματοποίησε σήμερα την ψηφιακή της κλήρωση ώστε να προκύψουν οι αγώνες της νέας περιόδου.

Η νέα σεζόν ξεκινάει στη 1 Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό να κάνει ποδαρικό και να υποδέχεται στο ΣΕΦ την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (21:00) ενώ την επόμενη ημέρα ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στη Μόσχα όπου θα αντιμετωπίσει την Χίμκι (20:00).

Φέτος το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό προέκψε νωρίς και μόλις τη δεύτερη ημέρα του προγράμματος με τους πράσινους να υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τους ερυθρόλευκους (9/10) ενώ η ρεβάνς των δύο ομάδων στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί το νέο έτος και στον 24ο γύρο (5/2).

Εδώ μεπορείται να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της Εuroleague για την επόμενη σεζόν



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ