23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έτοιμο για την Α2 δηλώνει το Αγρίνιο

Για την Α2 ετοιμάζεται το Αγρίνιο, το οποίο και μετά από δήλωση του προέδρου του, Περικλή Γερμανού, δηλώνει έτοιμο να αγωνιστεί στην δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία, υπολογίζοντας ότι θα υπάρξει και άλλη ομάδα που θα αφήσει την κατηγορία, με τον Παπάγου να παίρνει την θέση του Αίολου Αστακού και τον Ερμή Αγιάς των Μαχητών, που ολοκληρώνουν την συμπόρευση του με τον Παναθλητικό.

Εκτός από τις ετοιμασίες για την Α2 ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αναφέρθηκε και στο γηπεδικό, αναφέροντας ότι η ομάδα θα αγωνίζεται στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», στο οποίο θα τοποθετηθούν επιπλέον 240 καθίσματα.

Αναλυτικά:

«Από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες στο κλειστό ΔΑΚ Μιχάλης Κούσης (τελικά σε αυτό το στάδιο θα αγωνιστεί η ομάδα μας ) με τη δημιουργία νέας κερκίδας απέναντι από την ήδη υπάρχουσα χωρητικότητας 240 θέσεων όπως επίσης η κατασκευή δημοσιογραφικών θέσεων.

Η νέα μορφή του γηπέδου το οποίο θα χωράει 750 άτομα θα μας βρει έτοιμους για την νέα χρονιά. 

Η τιμή των διαρκείας για την καινούργια κερκίδα θα είναι 100€ Ενώ στην Μεγάλη κερκίδα 50€.

Όλες αυτές οι εργασίες γίνονται με τη βοήθεια του Δήμου Αγρινίου ώστε να μας βρουν έτοιμους λογικά στην Α2 ΕΘΝΙΚΉ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ