17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έτοιμος ο Μπράουν, απομακρύνεται ο Χόλινς

Ο Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει το κενό στη θέση «3», μ' έναν παίκτη ο οποίος παίζει και στο «2» και ο Ρίον Μπράουν προβάρει τα πράσινα, την ώρα που ο Όστιν Χόλινς φαίνεται να απομακρύνεται.

Στα 28 του χρόνια ο Αμερικανός ο οποίος πέρσι έπαιξε με τον Προμηθέα Πάτρας σε Basket League και Basketball Champions League κι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις είναι πολύ πιθανό να έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία στην καριέρα του να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρωλίγκα.

Η πρώτη επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη για τη συγκεκριμένη θέση πίσω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν ο Χόλινς της Ράστα Βέχτα. Παρ' όλα αυτά η περίπτωσή του δεν παρουσιάζει εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες και στο «τριφύλλι» στρέφονται στις υπόλοιπες επιλογές.

Ο Μπράουν είναι γνωστό ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν θα μπορούσε να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει από την πρωτεύουσα της Αχαΐας, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για λογαριασμό των πρωταθλητών.

Πριν απ' όλα αυτά βέβαια δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Summer League του Λας Βέγκας, χωρίς όμως να λάμψει τόσο όσο θα έπρεπε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάποιες ομάδας του ΝΒΑ.

Έτσι λοιπόν η επιστροφή του στη Γηραιά Ήπειρο είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να τον βρει στον Παναθηναϊκό. Ο «Άρτζι» θεωρεί ότι με την αθλητικότητα του και την ικανότητά του στο σκοράρισμα μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ είναι και αρκετά καλός σουτέρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ