23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για… φιέστα ο Παναθηναϊκός (vid+pics)

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και με νίκη θα πανηγυρίσει τον τρίτο διαδοχικό τίτλο του και 36ο του στην ιστορία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια και ετοιμάζονται για φιέστα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στον τρίτο τελικό των φετινών πλέι οφ της Basket League. Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο προηγούνται ήδη με 2-0 στις νίκες και χρειάζονται μία ακόμα για να πανηγυρίσουν, μαζί με τον κόσμο τους, το φετινό τρόπαιο. Το αχαϊκό συγκρότημα γνωρίζει τη δυσκολία της αποστολής του και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, με το Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Είναι το αουτσάιντερ, για να μειώσει σε 2-1 και να στείλει τη σειρά σε τέταρτο ματς στο «Δημήτρης Τόφαλος», αλλά θα επιχειρήσει να κλείσει τη φετινή ονειρεμένη χρονιά με ψηλά το κεφάλι, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο.

To «τριφύλλι», που δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του το γνωστό τραυματία Νίκο Παππά, θα στοχεύσει σε ακόμα μία πειστική εμφάνιση και το ροζ φύλλο, το οποίο θα αποτελέσει την έναρξη των πανηγυρισμών για τον τίτλο. Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα τιμηθεί ο Αργύρης Παπαπέτρου, σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο και το γιο του, Ιωάννη, ο οποίος αγωνίζεται από το καλοκαίρι με την πράσινη φανέλα.

Καλή επιτυχία στον αδερφό του, Θανάση, ευχήθηκε από την πλευρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Ακολουθήστε το μεγαλύτερο αδελφό μου, Θανάση Αντετοκούνμπο, κι ευχηθείτε του καλή τύχη στο τρίτο παιχνίδι των ελληνικών τελικών», έγραψε χαρακτηριστικά μέσω Instagram ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go follow my older brother @thanasis_ante43 and wish him good luck in game 3 of the Greek league finals! @thanasis_ante43 ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Το πρόγραμμα:

Δευτέρα 10/06
Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πατρών 103-77

Τετάρτη 12/06
Προμηθέας Πατρών-Παναθηναϊκός 80-92
-O Παναθηναϊκός προηγείται με 2-0.

Παρασκευή 14/06
ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πατρών Μάνος, Τζαφλέρης, Παντελίδης (Μουζάκης Στ.) COSMOTE SPORT4HD Live

Κυριακή 16/06 (εάν χρειαστεί)
«Δ. Τόφαλος» 19.00 Προμηθέας Πατρών-Παναθηναϊκός Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Τσώνος (Θεοδωρόπουλος) ΕΡΤSPORTS LIVE

-Ο πρωταθλητής αναδεικνύεται στις τρεις νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ