20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για Προμηθέα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προπόνησή του στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» και είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας (9/6, 18.00). Ο ΠΑΟΚ αναζητά τη νίκη για να κάνει το 3-0 και να κατακτήσει εύκολα την τρίτη θέση της Stoiximan.gr Basket League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ακολούθησε το φυσιολογικό πρόγραμμα των προπονήσεων με ανάλυση αντιπάλου και προπόνηση τακτικής, με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Λάκι Τζόουνς, ο οποίος αποχώρησε στη διάρκεια της προπόνησης με ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από την άλλη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα, σχολίασε: «Παίζουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών και περιμένουμε την αντίδραση της ομάδας του Προμηθέα. Είναι μία ομάδα με χαρακτήρα και η διαφορά του τελευταίου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων. Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε ήταν και το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έγινε στην Πάτρα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Χρειαζόμαστε αποφασιστικότητα, έλεγχο του ρυθμού αλλά και των ριμπάουντ, που όπως έχουμε πει είναι τα πιο κρίσιμα σημεία στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό επίσης να εκτελέσουμε τις δικές μας επιθέσεις με πειθαρχία συνέπεια και αποφασιστικότητα».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε νωρίς το πρωί από την Θεσσαλονίκη με πτήση για Αθήνα κι από εκεί μετέβη οδικώς στην Πάτρα. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ