15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για το ΝΒΑ ο Έντουαρντς (vid)

Το NCAA διακόπηκε οριστικά, το ΝΒΑ έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας και στον… αέρα βρίσκεται και το φετινό ντραφτ. Παρ’ όλα αυτά, ο Άντονι Έντουαρντς δήλωσε διαθεσιμότητα, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος για το επόμενο -επαγγελματικό- βήμα στην καριέρα του.

Η επιδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε έξαρση, σε ολόκληρο τον κόσμο, η ζωή όμως συνεχίζεται έστω και από το σπίτι, όπου όλοι μένουμε απομονωμένοι. Ο 18άχρονος γκαρντ του Τζόρτζια, που κατά πολλούς θεωρείται φαβορί για την πρώτη θέση του ντραφτ του 2020, αποφάσισε να γνωστοποιήσει και δημοσίως τις σκέψεις του, δηλαδή πως αισθάνεται έτοιμος για το βήμα στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός, αφού δήλωσε πως το Τζόρτζια θα είναι πάντα το «σπίτι» του κι ας φοίτησε μόλις ένα χρόνο σε αυτό, πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμος να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο. Αποφάσισα να είμαι διαθέσιμος για το ντραφτ του ΝΒΑ το 2020. Εύχομαι να σας κάνω όλους υπερήφανους. Η δουλειά απέχει πολύ από το να φθάσει στο τέλος της. Το επόμενο κεφάλαιο ξεκινάει τώρα».

Φέτος στο NCAA, στην πρώτη και όπως αποδεικνύεται τελευταία χρονιά του, ο Άντονι Έντουαρντς είχε κατά μέσο όρο 19,1π., 5.2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής. Η απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ δεν εξέπληξε κανέναν, ίσως μόνο η χρονική συγκυρία. Η διαδικασία, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου στο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

https://www.youtube.com/watch?v=mPeuQfp9D1s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ