27.3 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ουόκερ

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι ρυθμοί... του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αμερική ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση στο Τόκιο με τον Κέμπα Ουόκερ να δηλώνει παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε με την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς να τερματίζει στην έβδομη θέση της κατάταξης και ταυτόχρονα να γίνεται η χειρότερη θέση στην ιστορία της Αμερικής στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αυτό φαίνεται να αποδεικνύεται ένα ισχυρό κίνητρο πλέον για την Τeam USA, η οποία θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, με πρώτο στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Τόκιου το επόμενο καλοκαίρι.

Έτσι ήδη αρκετές αστέρες του ΝΒΑ, όπως ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να ενισχύσουν την εθνική τους ομάδα ενώ σειρά πήρε ένας από τους ηγέτες της Αμερικής στα γήπεδα της Κίνας, ο Κέμπα Ουόκερ. Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς είπε χαρακτηριστικά σε αμερικανικά μέσα: «Δεν υπάρχει λόγος, δεν εξαρτάται από εμένα. Θα το ήθελα πολύ. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι μέρος του. Θα ήθελα πολύ να το κάνω πάλι» ήταν τα λόγια του διεθνή γκαρντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ