22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για τον τρίτο τελικό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ στο ΟΑΚΑ και πλέον έχουν ως στόχο να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Καταλανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν κάποια διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα, αλλά και τον τρόπο διάθεσής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο τελικό από τα κάτωθι σημεία:

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

*Την Κυριακή (10/6), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του  εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Από τον Παναθηναϊκό πάντως δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι παρά τα επεισόδια στο ΣΕΦ, ο Αθλητικός Δικαστής δεν τιμώρησε τους «ερυθρόλευκους» και οι ιθύνοντες της ομάδας έλεγαν χαρακτηριστικά: «Αντάξια του πρωταθλήματος που έχουμε και η Αθλητική μας Δικαιοσύνη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ