25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για την πρόκληση του Άρη ο Προύιτ (pics)

Στη χώρα μας αφίχθη το μεσημέρι της Πέμπτης (28/12) ο Ομάρ Προύιτ, που θα ενισχύσει τον Άρη στη συνέχεια των υποχρεώσεών του σε Stoiximan.gr Basket League και Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη από τη Σιαουλιάι μέσω Βίλνιους και Μονάχου και το απόγευμα, αφού πρώτα ξεκουραστεί, αναμένεται να δώσει το παρών στο Αλεξάνδρειο για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, Παναγιώτη Γιαννάκη. «Ξέρω ότι ο Άρης είναι ομάδα με παράδοση στο μπάσκετ και παίζει σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά κι ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της και στην Ελλάδα και στο Basketball Champions League», ανέφερε κατά την άφιξή του.

Σε ερώτηση για το εάν ο Άρης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του, συμπλήρωσε: «Είναι ίσως η μεγαλύτερη. Είχα μια μεγάλη αλλαγή παίζοντας από το κολέγιο σε επαγγελματικό επίπεδο, είχα μια πρώτη εμπειρία με τη Σιαουλιάι, αλλά είναι πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Άρης και θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα». Ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή των Θεσσαλονικιών στο BCL, απαντώντας: «Έπαιξε όντως ρόλο ότι είναι ομάδα που παίζει στο Basketball Champions League, αλλά παίζει και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Αυτό επεδίωκα, να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα για να δείξω το ταλέντο μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ