27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Έτοιμος για την πρόκληση της Ρεάλ ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός έχει αύριο (19/12) μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη και ο Τσάβι Πασκουάλ έχει έτοιμους όλους τους παίκτες πλην Ιωάννη Παπαπέτρου, χωρίς να υπάρχει απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση.

Αποστολή με... κωδικό Ρεάλ έτοιμη προς εκτέλεση για τον Παναθηναϊκό, με τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του να έχουν αύριο (19/12) ένα μεγάλο στοίχημα μπροστά τους, θέλοντας να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στη Μαδρίτη, μετά την προσωρινή ηρεμία που έφεραν οι νίκες με Νταρουσάφακα και ΠΑΟΚ. Στη δύσκολη αυτή δοκιμασία, μοναδικός απών θα είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Καταλανός τεχνικός, πέραν αυτού, δεν αντιμετώπισε άλλο θέμα στη σημερινή (18/12) προπόνηση στο «WiZink Center». Απρόοπτο δεν υπήρξε στην τελευταία προπόνηση και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης, την πρώτη μετά τα playoffs, όπου η «Βασίλισσα» είχε περάσει στο Final Four του Βελιγραδίου, «σπάζοντας» την έδρα των «πρασίνων».

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ