16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για Σπόρτιγκ και για ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των δύο αγώνων της Εθνικής Γυναικών, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να επιστρέψει και στο πρωτάθλημα με τον αυριανό αγώνα του με τον Σπόρτιγκ (23/11, 17.00).

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού οι "ερυθρόλευκες" κυνηγούν ένα ρεκόρ: "Οι «ερυθρόλευκες» με τη νίκη τους επί των Μελισσίων στις 9 Νοεμβρίου, έφτασαν τις 119 σερί νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αθηναϊκού, ενώ ταυτόχρονα έχoυν 102 συνεχόμενες νίκες στην Α1 Γυναικών. Σε περίπτωση που επικρατήσουν το Σάββατο, ξεπερνούν το ρεκόρ της ομάδας του Βύρωνα και στόχος τους θα είναι να «σπάσουν» και εκείνο του ελληνικού πρωταθλήματος, που είναι οι 105 σερί νίκες".

Ο Ολυμπιακός έχει στη συνέχεια ένα δύσκολο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Βαλένθια (27/11, 19.30) για την 5η αγωνιστική του EuroCup.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με το Σπόρτιγκ αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

O προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης, τόνισε: "Είναι ένα ακόμα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα που πάντα ο στόχος είναι ίδιος για εμάς. Από την άλλη δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Θέλουμε τη νίκη στο Σπόρτιγκ για να φτάσουμε τις 120 νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και σε αυτό το ματς γιατί δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο που παίξαμε για το Κύπελλο. Αφού πάρουμε αυτό που θέλουμε, μετά να στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με την Βαλένθια για το Eurocup. Πρόκειται για το ματς που έχουμε… κυκλώσει, ειδικά μετά την ήττα στην Ισπανία, και θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας στο ΣΕΦ την Τετάρτη. Να είναι εκεί, να φωνάξουν για μας και να μας δώσουν την ώθηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ