29.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Έτοιμος για… πόλεμο ο Αντετοκούνμπο

Μες στο «TD Garden» θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, οι Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς στο «BMO Harris Bradley Center», ισοφάρισαν σε 3-3 την προημιτελική σειρά και θα πάνε στη Βοστώνη με στόχο να κάνουν το «μπρέικ», όπως δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας. Θα πάμε να παίξουμε κι εκεί δυνατά, στην έδρα των Σέλτικς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στη Βοστώνη για να προκριθούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για… πόλεμο στη Βοστώνη, να αφήσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ».

Όσον αφορά στη νίκη τους στο έκτο ματς, στο Μιλγουόκι, ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ στάθηκε στη θέλησή τους, αλλά και τη βελτίωσή τους φέτος εν συγκρίσει με πέρυσι: «Είχαμε πει σαν ομάδα πως θα κερδίσουμε ό,τι και να γίνει και πως δεν θα τελειώσει εδώ η σεζόν για εμάς. Παίξαμε πολύ δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Ήταν θέμα θέλησης, κυρίως. Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Την περσινή σεζόν αποκλειστήκαμε στο έκτο ματς στο Μιλγουόκι από τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά έχουμε βελτιωθεί από τότε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ