18.2 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Έτοιμος για Κλίπερς ο Λέοναρντ

Ο Καουάι Λέοναρντ αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στο ΝΒΑ καθώς όλοι περιμένουν την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους κι εκείνος κατέκτησε το δεύτερο βραβείο MVP της καριέρας του σε τελικούς. Πλέον έχει δικαίωμα να κάνει χρήση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να μείνει στον Καναδά για μία ακόμα σεζόν.

Ωστόσο αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Με βάση τα όσα ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος Άντριαν Βοϊναρόφσκι ο Λέοναρντ βρίσκεται κοντά στη μεγάλη απόφαση να γυρίσει στην Καλιφόρνια, εκεί όπου μεγάλωσε.

Το Λος Άντζελες φαντάζει ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον προορισμός για τον Λέοναρντ όχι όμως και οι Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς.

Έχοντας αρκετά επιτεύγματα στην έως τώρα καριέρα του προτιμά να πάει σε μία πιο... γήινη ομάδα και γι' αυτόν τον λόγο φαίνεται ότι το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα των Κλίπερς.

Οι ελεύθεροι παίκτες θα έχουν δικαίωμα από τις 30 Ιουνίου για να υπογράψουν σε κάποια ομάδα και όπως μετέδωσε ο Βοϊναρόφσκι ο Λέοναρντ δεν θα θελήσει να καθυστερήσει να πάρει την απόφαση του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ