23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για Α2 ο Ιπποκράτης που ανακοινώνει προπονητή

Στην τελική ευθεία αναφορικά με την συμμετοχή του στην Α2 μπαίνει ο Ιπποκράτης, ο οποίος περιμένει να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, όντας η πρώτη ομάδα που θα μπορέσει να καλύψει το όποιο κενό θα υπάρξει, ενώ βρίσκεται κοντά και στο να ανακοινώσει προπονητή, ο οποίος θα έχει συνάρτηση με την κατηγορία που θα βρεθούν οι Κώοι.

Έτσι, ο Ιπποκράτης έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και περιμένει να μάθει εάν θα βρίσκεται στην Α2 (να πάρει τη θέση των Τρικάλων). Οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τον αντικαταστάτη του Χάρη Κουλουριώτη, ενώ παράλληλα εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, ωστόσο προέχει το θέμα του προπονητή και φυσικά το να μάθουν που θα παίζουν (Α2 η Β΄). Είναι δεδομένη η παραμονή των Αντώνη Ασημακόπουλου και Κώστα Χαρίση που έχουν λατρέψει το νησί.

Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός στο ενδεχόμενο η ομάδα να παίξει Α2, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά, ενώ αρκετός κόσμος θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια οικονομικά ούτως ώστε οι Κώοι όχι μόνο να παίξουν στην Α2 αλλά και να πρωταγωνιστήσουν



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ