21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για ΑΕΚ ο Γκίκας

Η ΑΕΚ αναμένεται να είναι ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του Νίκου Γκίκα, μετά την αποχώρησή του από τον Προμηθέα Πατρών.

Ύστερα από τρία χρόνια στο αχαϊκό συγκρότημα ο 28άχρονος γκαρντ ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, ερχόμενος σε συμφωνία με την «Ένωση». Μετά το Φιλαθλητικό, τον Άρη, τη Βέντσπιλς, την Κηφισιά και τον Προμηθέα Πατρών κι έχοντας ήδη χριστεί διεθνής με την Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, προβάρει πλέον την κιτρινόμαυρη φανέλα για χάρη της ΑΕΚ.

Ο νέος προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε από την πρώτη στιγμή πως στόχος τους είναι να τονωθεί, την καινούρια σεζόν, το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και ο Νίκος Γκίκας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ για πάνω από ένα χρόνο. Φέτος, με τους Πατρινούς, είχε κατά μέσο όρο 5,1π., 2 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ σε 25 αγώνες κανονικής περιόδου στην Basket League και 4,9π., 1,2 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε δέκα αναμετρήσεις πλέι οφ, ενώ στο Basketball Champions League οι μ.ό. του ήταν 8,9π., 2,5 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε δεκαπέντε ματς. Με την Εθνική Ελλάδας, πέρυσι και φέτος σε δέκα παιχνίδια, είχε κατά μέσο όρο 3,5π. και 1 ριμπάουντ σε 8.8’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ