19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Έτοιμη για το Copa del Rey η Ουνικάχα Μάλαγα (pics, vids)

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε της Εστουδιάντες 82-76 για την 16η αγωνιστική της Liga Endesa και εξασφάλισε τη θέση της στο Copa del Rey και μαθηματικά.

Ο Κάιλ Ουίλτζερ ήταν καθοριστικός με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, στους 13 σταμάτησε και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο Ντάνι Ντίεθ σημείωσε 14 και ο Μπράιαν Ρόμπερτς 10. Για την Εστουδιάντες ο Αλεσάντρο Τζεντίλε με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ και ακολούθησαν οι Μπριθουέλα (15), Αρτεάγκα (13) και Ουίτινγκτον (10π., 10ρ.). Θετική παρουσία και για τον Ομάρ Κουκ με 8 πόντους και 10 ασίστ.

ACB Photo / M. Pozo

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας η Φουενλαμπράδα αναμετρήθηκε με την Ομπραντόιρο και επικράτησε με την μικρότερη δυνατή διαφορά που σφραγίστηκε με το τελικό 84-83 με αυτό το καλάθι του Ντάνιελ Κλαρκ.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο, αλλά η Ομπραντόιρο διαφοροποίησε την κατάσταση και με ένα επιμέρους 25-14 απείλησε, χωρίς να καταφέρει να πάρει και τη νίκη. Κραβτσόφ (14), Κλαρκ (11) και Ρούπνικ (11) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών. Ο Κώστας Βασιλειάδης σημείωσε 12 πόντους για τους φιλοξενούμενους, αφήνοντας την πρώτη θέση των σκόρερ στον Μπροντζιάνσκι που σταμάτησε στους 24 πόντους.

ACB Photo / E. Cobos

*Δείτε φάσεις από τους δύο αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της αγωνιστικής.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ