23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έτοιμοι για την πρόκληση του Άρη οι Πέτγουεϊ-Μόραντ (pics)

Στην Θεσσαλονίκη και για λογαριασμό του Άρη έφτασαν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Ντεμέτρις Μόραντ.

Οι δύο παίκτες εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα τους και έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την καινούργια τους ομάδα.

«Είχα πει από την περσινή σεζόν στον ατζέντη μου ότι ήθελα να γυρίσω. Είμαι εδώ για μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ο Άρης έχει μεγάλο κόουτς ενώ παίζει και στο Champions League. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι δυνατό οπότε η απόφαση ήταν εύκολη για μένα» δήλωσε ο Πέτγουεϊ σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Για τα στοιχεία που θα δώσει στο παρκέ: «Αμυνα, κοψίματα, τρίποντα και ενέργεια που πάντα δίνω στην ομάδα μου. Δεν θέλω να αλλάξω το παιχνίδι μου, θα δώσω αυτά που μπορώ για να βοηθήσω. Είναι μια ευκαιρία για να κάνω μία επανεκκίνηση, η Ελλάδα είναι σαν στο σπίτι μου και θέλω να φτάσω εκεί όπου βρισκόμουν που ήμουν πριν κάποια χρόνια. Αν κερδίσουμε κάποια μεγάλα παιχνίδια ίσως να… τραγουδήσω κιόλας. Δεν ήξερα ότι θα αρχίσουμε με ένα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά χαίρομαι που θα παίξω σε αυτό γιατί σημαίνει πολλά για τον κόσμο».

Ο Ντεμέτρις Μοράντ επισήμανε: «Μίλησα με τον ατζέντη μου πριν έρθω και είναι μεγάλο κίνητρο να παίξω σε ένα δυνατό Πρωτάθλημα για να δείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Αναφορικά με το παιχνίδι του: «Θέλω να δώσω ενέργεια στην άμυνα και στην επίθεση. Είμαι εξαιρετικός αμυντικός, μπορώ να κόψω σουτ και να παίξω άμυνα. Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να γίνομαι διαρκώς καλύτερος».

Για την γνωριμία του με τον Πέτγουεϊ: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο αλλά είπαμε κάποια πράγματα, θα έχουμε την ευκαιρία και στη συνέχεια. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Ξέρω για τον κόσμο που είναι τρελοί. Είδα κάποια βίντεο και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα αυτή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ