25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμη να… ψωνίσει ισπανικά η Ζενίτ του Πλάθα

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται. Ο Ζοάν Πλάθα θα παραμείνει στον πάγκο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Ισπανός κόουτς από τις τελευταίες θέσεις έφερε την ομάδα ανάμεσα στις πρώτες και πλέον σχεδιάζει τις μεταγραφές για την επόμενη σεζόν, με τους Ρώσους να έχουν υποβάλλει και το δικό τους αίτημα για συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Τα πρώτα ονόματα που έχει στο μπλοκάκι του αγωνίζονται όλα στην Liga Endesa.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Άντριου Αλμπισί, ο οποίος αφήνει την ΜόραΜπανκ Ανδόρρα. Ένας άσος που παίζει πολύ επιθετικά στην άμυνα, ξέρει να πασάρει και αν η ομάδα το χρειάζεται και να σκοράρει. Τα δύο ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα είναι δύο παικτών που αγωνίστηκαν στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη: Ο Κόλτον Άιβερσον και ο Τιμ Αμπρομάιτις.

Ο Άιβερσον έφτασε πέρυσι στην Τενερίφη, ως αντικαταστάτης του Μάικ Τόμπεϊ που πήγε στη Βαλένθια. Ο Αμπρομάιτις είναι από αυτούς που έχουν ριζώσει στο Νησί, έχει αποκτήσει δεσμούς με αυτό και την ομάδα και μέχρι πέρυσι τουλάχιστον δεν σκεφτόταν τη μετακόμιση. Αν φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα είναι κάτι που μένει να φανεί.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ