19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έτοιμη η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της μια μέτρια –έως κακή για τα δικά της δεδομένα- σεζόν. Η «βασίλισσα» είναι έτοιμη για τη σεζόν 2021-22 με ένα ρόστερ 15 παικτών και μόλις δύο ερωτηματικά να παραμένουν.

Ο Πάμπλο Λάσο είχε ξεκάθαρο πλάνο για το ποιους παίκτες ήθελε να αποκτήσει η ομάδα του και ποιες κινήσεις θα έκανε. «Ψώνισε» από την Μπαρτσελόνα τον Άνταμ Χάνγκα και με καθυστέρηση λίγων μηνών –μέσω Βιλερμπάν- τον Τομά Ερτέλ. Προχώρησε επίσης στην απόκτηση του Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος και του Γιαμπουσέλε. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο κορμός με τους Αλοθέν, Γιουλ, Κοσέλ, Αμπάλδε, Φερνάντεθ, Τέιλορ, Ράντολφ, Τόμπκινς, Ταβάρες, Πουαριέ και σε αυτούς υπάρχει και η προσθήκη του Τρίσταν Βούκτσεβιτς.

Τα δύο ερωτηματικά αφορούν τον Τζέισι Κάρολ και τον Ουσμάν Γκαρούμπα, οι οποίοι είναι και τελείως διαφορετικές περιπτώσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης, για ένα ακόμη καλοκαίρι, περιμένει την απάντηση του Κάρολ για το αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ ή όχι. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει φτιάξει το σπίτι του στις ΗΠΑ, όπως γράφεται ξανά και ξανά στον ισπανικό Τύπο η σύζυγός του θέλει να επιστρέψουν στην Αμερική και πλέον αναμένεται η απόφαση του ίδιου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να περιμένει το ντραφτ του ΝΒΑ για να δει αν θα έχει την επόμενη σεζόν τον Ουσμάν Γκαρούμπα. Έχει δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ και ανάλογα με το αν θα επιλεγεί, σε τι θέση και ποια θα είναι τα πλάνα της ομάδας που θα τον επιλέξει, θα πάρει την απόφαση για το θα συνεχίσει στην Ισπανία ή θα μετακομίσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ