20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έτοιμη για το πρώτο 3on3 η Θεσσαλονίκη (pics)

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των φετινών τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», που θα διεξαχθούν σε έξι πόλεις, με «αφετηρία» τη Θεσσαλονίκη.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα και φέτος από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς δήμους και τις τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, καθώς και τους συνδέσμους κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το πρώτο «τζάμπολ» θα γίνει το Σαββατοκύριακο (26-27/05) στη Θεσσαλονίκη, στο πλακόστρωτο της παραλίας στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ανακοινώνει τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στα φετινά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η Περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α., αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Αυτοί, λοιπόν, είναι οι εξής: Γιάννης Δημάκος, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Μαυροειδής, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μανώλης Παπαμακάριος, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Νίκος Μπάρλος, Νίκος Βούλγαρης, Γίωργος Τσιάρας και Σάκης Γιαννακόπουλος.

Για ακόμη μία χρονιά θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:
Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαΐου): ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου): ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ
Χαϊδάρι (16 & 17 Ιουνίου): ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου): ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ
Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, Λ. ΒΕΪΚΟΥ-ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ
Χανιά (7 & 8 Ιουλίου): ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους. Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το τουρνουά της Θεσσαλονίκης, είναι μέχρι το απόγευμα στις 18:00, ενώ η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, αυριο στις 08:45 π.μ.

Οι ώρες διεξαγωγής του τουρνουά της Θεσσαλονίκης είναι:
Σάββατο 26 Μαΐου: 09:00-14:00 και 17:00-20:00
Κυριακή 27 Μαΐου: 10:00-14:00 και 17:00-20:00».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ