17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έτοιμη… για τα δύσκολα!

Πρώτα τεστ επιτυχημένα για την Εθνική Ανδρών, η οποία ήταν απολαυστική και στο δεύτερο φιλικό μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο το Ιράν, φτάνοντας άνετα στο 88-58 και δείχνοντας ακόμη καλύτερη εικόνα, με αποτέλεσμα να κερδίσει το τουρνουά «Aegean» του Ηρακλείου και να δείξει έτοιμη για τα πιο σκληρά τεστ, που έρχονται στο «Ακρόπολις».

Όσο ο Χανταντί έκανε «ζημιά» στους ψηλούς μας χαμηλά, το Ιράν ήταν ανταγωνιστικό, αν και ο Γιάννης είχε βοήθειες στην περιφέρεια από Καλάθη και Σλούκα, με αποτέλεσμα μια ελαφρά διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο (19-17). Αυτό που χρειαζόταν κυρίως, όμως, ήταν η ευστοχία από μακριά και αυτή ήρθε στη δεύτερη περίοδο, με αποτέλεσμα να «εκτοξευθεί» η διαφορά μέχρι το ημίχρονο στο +16 (43-27).

Ένας... Giannis show ήρθε στην τρίτη περίοδο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να διάγει ως «5άρι» τότε το καλύτερο διάστημά του, έχοντας βοήθεια από έναν ουσιώδη Βασιλόπουλο, έναν απειλητικό Πρίντεζη κι έναν ενθουσιώδη Θανάση, έχοντας ως συνέπεια τη διαφορά των 22 πόντων (69-47). Ο Σκουρτόπουλος βρήκε ευκαιρία για rotation, δίνοντας σε όλους ίσο χρόνο, όπως και με την Ουγγαρία, με άπαντες να φωνάζουν «παρόντες» κι έτοιμοι να διεκδικήσουν τη θέση τους στη δωδεκάδα.

Δεκάλεπτα: 19-17, 43-27, 69-47, 88-58

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ