26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Έτοιμη για μια ακόμη υπέρβαση η Εθνική Γυναικών (pics)

Την υπέρβαση της πρόκρισης στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας ψάχνει αύριο (22/6, 16:00) η Εθνική Γυναικών με αντίπαλο την Τουρκία. Αν μάλιστα επιτευχθεί αυτός ο στόχος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα εξασφαλίσει και την συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 2018 στην Ισπανία.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο νέο γήπεδο που θα γίνονται πλέον οι αγώνες της διοργάνωσης, στην "Ο2 Αρένα" της Πράγας. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε η Εβίνα Σταμάτη, η οποία ταλαιπωρείται ακόμα από πρόβλημα στη μέση. Πριν την προπόνηση, προηγήθηκε προβολή βίντεο με αγώνες της Τουρκίας ενώ στο παρκέ η Εθνική δούλεψε στην τακτική.

Ο Κώστας Κεραμιδάς μίλησε για την επόμενη αντίπαλο της Εθνικής ενώ τόνισε πως οι παίκτριες θα τα δώσουν όλα: «Δεν διαφέρει αυτός ο αγώνας από τους προηγούμενους. Θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε το καλάθι μας από την Χόλινγκσγουορθ, μια σέντερ ύψους 1.98, η οποία στον αγώνα με την Ιταλία έβαλε 29 πόντους και πήρε 21 ριμπάουντ. Επίσης η Τουρκία έχει πάρα πολύ καλά γκαρντ και όλο το παιχνίδι καταλήγει στο πικ εν ρολ του ένα και του δύο με το πέντε. Εμείς θα κοιτάξουμε να προστατεύσουμε το καλάθι μας όσο γίνεται καλύτερα ρισκάροντας κάποια πράγματα. Από την άλλη φαίνεται πως έχουν κάποιες αδυναμίες στην άμυνά τους τις οποίες θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Εμείς κάθε φορά πρέπει να κάνουμε μια υπέρβαση και αυτές οι υπερβάσεις αθροιστικά κάνουν έναν μεγάλο αριθμό, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτριές μου θα ανταποκριθούν για άλλη μια φορά και θα κάνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της Εθνικής Γυναικών:

Photo credits: FIBA

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ