17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έτοιμη για μεγάλη «μάχη» η ΤΣΣΚΑ (vids)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά, στο φετινό Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στη Βιτόρια, και θα παίξει ξανά στον τελικό ύστερα από τρία χρόνια.

Αντίπαλός της την Κυριακή (19/05, 21.30) στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» θα είναι η Εφές Αναντόλου, που έκανε επίδειξη δύναμης στον τουρκικό εμφύλιο απέναντι στη -με πολλά προβλήματα τραυματισμών- Φενέρμπαχτσε. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, που τερμάτισαν δεύτεροι στην κανονική περίοδο πίσω μόνο από τη «Φενέρ» και στα πλέι οφ απέκλεισαν με 3-1 νίκες την Μπασκόνια, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη τους επί της «βασίλισσας».

Κανείς τους, φυσικά, δεν υποτίμησε το τουρκικό συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν πλασαρίστηκαν τέταρτοι στην κανονική περίοδο, στα πλέι οφ απέκλεισαν με 3-2 την Μπαρτσελόνα και στην «ομάδα του στρατού» περιμένουν ένα μεγάλο τελικό απέναντί τους. Χαρούμενοι για την πρόκρισή τους στον τελικό και πανέτοιμοι να δώσουν «μάχη», για την κατάκτηση του τίτλου, εμφανίστηκαν οι Κάιλ Χάινς, Ντάνιελ Χάκετ, Ουίλ Κλάιμπερν και Κόρι Χίγκινς.

Οι δηλώσεις του Κάιλ Χάινς:

https://www.youtube.com/watch?v=tuxzyO25hKw

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Χάκετ:

https://www.youtube.com/watch?v=fv9AjZ8xHoc

Οι δηλώσεις του Ουίλ Κλάιμπερν:

https://www.youtube.com/watch?v=7LHh_CSuvcA

Οι δηλώσεις του Κόρι Χίγκινς:

https://www.youtube.com/watch?v=Fj7-KWeKIpk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ