21.4 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Έτοιμες Ιταλία, Γερμανία και Ακτή Ελεφαντοστού

Μόνο τέσσερις ομοσπονδίες δεν έχουν ανακοινώσει το τελικό ρόστερ τους ενόψει του τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο Καναδάς, η Τουρκία, η Τσεχία και φυσικά η Ελλάδα, η οποία περίμενε πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα.

Σήμερα ξεκαθάρισε το τοπίο για τρεις ακόμη ομάδες, καθώς ανακοίνωσαν τις δωδεκάδες τους η Ιταλία, η Γερμανία και η Ακτή Ελεφαντοστού.

Ρίτσι και Σακέτι ήταν οι δύο τελευταίοι που «κόπηκαν» από την «σκουάντρα ατζούρα», η οποία θα παραταχθεί με τους Ντέλα Βάλε, Μπελινέλι, Τζεντίλε, Μπιλίγκα, Βιτάλι, Γκαλινάρι, Χάκετ, Φιλόι, Μπρουκς, Τεσιτόρι και Αμπάς, Ντατόμε.

Η Γερμανία άφησε εκτός τον Αϊζακ Μπόνγκα των Ουόσινγκτον Ουίζαρντς και θα αγωνιστεί με τους Μάοντο Λο, Νίλς Γκίφι, Γιόχαν Βόιτμαν, Ισμέτ Άκπιναρ, Ρόμπιν Μπένζινγκ, Ντανίλο Μπαρτέλ, Πολ Ζίπσερ, Μαξιμίλιαν Κλέμπερ, Γιόχαν Τίμπαν και Αντρέας Ομπστ.

 

Η Ακτή Ελεφαντοστού αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τον Αμαντού Σιμπιντέ, αφού υπήρχε προφανώς κάποιο πρόβλημα με τα έγγραφά του και δεν μπορεί να αγωνιστεί ως Ιβοριανός, καθώς έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ. Οι 12 που θα αγωνιστούν είναι οι Αμπουό Νοέ Τσαρλς, Πάμπα Τζουκέτι Μπράιαν, Αντιέι Μπαρού, Ζερμπό Φρέιους, Ντιαμπατέ Σουλεϊμάν, Φοφάνα Μοισέ, Κουλιμπαλί Μπαλί, Μπάμπα Τιέγκμπε, Έντι Γκάι Λάντρι, Κονέ Μοχάμεντ, Ντίον Τόμπσον Μάρσαλ και Αμπραχάμ Σιέ Λουίς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ