16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έσπερος Καλλιθέας : Πήρε και Ολύμπιο (pic)

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Έσπερος Καλλιθέας, ο οποίος συμφώνησε με τον Ντίνο Ολύμπιο.

Ο 24χρονος φόργουορντ μετά από μια πολύ καλή σεζόν στον Έσπερο Λαμίας (2018-2019), όπου είχε 9,3 πόντους και 76 εύστοχα τρίποντα σε 30 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής βρέθηκε στην Α2 και στο Παγκράτι για να σταθεί άτυχος και να χάσει την χρονιά λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Πέρυσι βρέθηκε στην Γ' Εθνική με την Αγία Παρασκευή, ενώ πλέον θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Περικλή Ταυρόπουλου στον Έσπερο.

Αναλυτικά :

«Στον 'Εσπερο ο Ντίνος Ολύμπιος

Ενας παίκτης που έχει το μπάσκετ στο DNA του, o 24 χρονος Ντίνος Ολύμπιος, θα ενισχύσει τη σεζόν που αρχίζει και επίσημα σε λίγες μέρες τον Έσπερο. Γιος του παλιού μπασκετμπολίστα του Πρωτέα και του Πανιώνιου Σπύρου Ολύμπιου και της Χαράς Βαρούχα που έκανε καριέρα ως διαιτητής στο μπάσκετ, ο Ντίνος αρχισε τα σούτ με την πορτοκαλί μπάλα σε ηλικία 5 ετών στον Πορφύρα (2003-2009),για να παίξει μετά στην Ελευθερία Μοσχάτου (2009-2014), στο εφηβικό του Ολυμπιακού και στη συνέχεια σε Ηλυσιακό, Ακράτα, Ιωνικό ΝΦ και Έσπερο Λαμίας όπου οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε και η δεινότητά του στο σουτ τον βοήθησαν να πάρει μεταγραφή στην Α2 και στο Παγκράτι.

Πέρυσι προερχόμενος απο ένα σοβαρό τραυματισμό αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή σε μια χρονιά που τελείωσε νωρίς για όλους λόγω covid και τώρα στον 'Εσπερο προσδοκεί για την επανεκκίνηση που σίγουρα αξίζει.

Ο Ολύμπιος έχει ύψος 1.95, και αγωνίζεται στις θέσεις 2,3,4. Εχει αν και πολύ νέος αποκτήσει ήδη δίπλωμα προπονητικής γ'κατηγορίας και εφέτος θα είναι μάλιστα από τους βοηθούς στο τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
"H παρουσία του Περικλή Ταυρόπουλου είναι αφορμή να θέλει κάθε παίκτης που έρχεται στον Εσπερο να θέλει να συνεργαστεί μαζι του" μας είπε ο Ντίνος Ολύμπιος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ