15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έσπασαν την καραντίνα δύο παίκτες της Μακάμπι

Με τιμωρία απειλούνται δύο παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι εθεάθησαν σε δρόμο της πόλης ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Ο Άντζελο Καλοϊάρο και ο Σάντι Κοέν έσπασαν την καραντίνα που τους είχε επιβληθεί, μετά την επιστροφή τους στη χώρα, περιστατικό που επιβεβαιώθηκε από την «ομάδα του λαού». Πλέον, οι διοικούντες το ισραηλινό συγκρότημα θα εξετάσουν τα δεδομένα για να αποφασιστεί η ποινή που θα τους επιβληθεί. «Οι παίκτες πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και τους κανόνες απομόνωσης», ξεκαθάρισαν -μέσω ανακοίνωσής τους- από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η διοργανώτρια αρχή του ισραηλινού πρωταθλήματος έχει εξηγήσει πως οι παίκτες δεν επιτρέπεται να βγαίνουν από το σπίτι τους παρά μόνο για προπόνηση, διασφαλίζοντας την υγεία τους, αλλά και αποτελώντας το καλό παράδειγμα για όλους. Προβλέπεται, μάλιστα, πρόστιμο ύψους 7.700 ευρώ για τους παραβάτες, ενώ υπάρχει «παράθυρο» για ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία, ακόμα και διακοπής συμβολαίου και αποβολής από το πρωτάθλημα, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η Winner League έχει αποφασίσει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί εντός παρκέ, μετά τη διακοπή της το Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν θα τεθεί κίνδυνος για την υγεία κανενός. Το «τζάμπολ» της επανεκκίνησης θα δοθεί στις 20 Ιουνίου. «Απαιτείται από τους παίκτες να έχουν απόλυτη συμμόρφωση στις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Η ευθύνη για την πειθαρχία των παικτών ανήκει στις ομάδες», ανέφερε -από την πλευρά της- η διοργανώτρια αρχή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ