20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έσκασε η «βόμβα»: Στους Σέλτικς ο Ίρβινγκ

Το «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού έγινε τελικά από τους Μπόστον Σέλτικς οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς κι απέκτησαν μέσω ανταλλαγής τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο σούπερ σταρ των Καβς ήταν δυσαρεστημένος και ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς. Οι Σέλτικς και ο κορυφαίος GM του ΝΒΑ Ντάνι Έιντζ κινήθηκαν πολύ έξυπνα με αποτέλεσμα να προσφέρουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα στους προπέρσινους πρωταθλητές προκειμένου να τους πείσουν να τους δώσουν τον δεύτερο κορυφαίο παίκτη τους.

Το αντίθετο δρομολόγιο από τον Ίρβινγκ θα ακολουθήσουν οι Αϊζάια Τόμας, Τζέι Κράουντερ και ο Άντε Ζίζιτς, ενώ παράλληλα οι Καβς εξασφάλισαν μία επιλογή πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2018.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια κίνηση η οποία σε συνδυασμό με την απόκτηση του Γκόρντον Χέιγουορντ φαίνεται ότι βάζει για τα καλά την ομάδα του Μπραντ Στίβενς στη μάχη για το δαχτυλίδι.

Άλλωστε ακόμα και πέρσι χωρίς κάποιον σούπερ σταρ στη σύνθεσή της, η Βοστώνη τερμάτισε στην πρώτη θέση της Ανατολής και λύγισε στους τελικούς της περιφέρειας από τους Καβαλίερς οι οποίοι ήταν σαφώς πιο πλήρεις.

Λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα -ώρα Ελλάδας- οι Σέλτικς ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτηση του Ίρβινγκ σκορπίζοντας ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο τους σε ολόκληρο τον πλανήτη...

Πλέον η νέα σεζόν στο ΝΒΑ αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ