22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται sold out στην Πάτρα

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Προμηθέα Πατρών και τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο «Δημήτρης Τόφαλος» θα κριθεί το τελευταίο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ανάμεσα στους παίκτες του Μάκη Γιατρά και τους «πρασίνους». Αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων από τους φιλάθλους, ειδικά το πρωί της Δευτέρας (05/11) αρκετοί έσπευσαν να κλείσουν τη θέση τους στο κλειστό για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, και μάλιστα έχει «φύγει» τόσο μεγάλος αριθμός εισιτηρίων που είναι πλέον θέμα χρόνου να εξαντληθούν.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, θα αναμετρηθούν το απόγευμα (05/11, 18.00) σε κατάμεστο γήπεδο, με τον κόσμο να περιμένει να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου ανάμεσα στον αήττητο φέτος στην Ευρώπη Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο πολυνίκης του θεσμού. Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό sold out στο κλειστό της αχαϊκής πρωτεύουσας, που χωράει περισσότερους από 4.000 φιλάθλους.

Τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται, από τις 16.00, στα εκδοτήρια του «Δημήτρης Τόφαλος». Όπως υπενθυμίζουν με ανακοίνωσή τους οι Προμηθείς: «Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα δέκα ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των εφτά ευρώ. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ