19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έρχεται ως MVP ο Μίτσιτς (vid)

Με… φόρα έρχεται η Εφές Αναντόλου στο ΟΑΚΑ, για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, το οποίο δοκιμάζεται την Παρασκευή (01/11, 21.00) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων απέναντι στους «πρασίνους», επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα στο «Σινάν Ερντέμ», με το Βασίλιε Μίτσιτς να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής. O 25άχρονος γκαρντ είχε απέναντι στους συμπατριώτες του 26π. με 4/4 βολές, 5/8 δίποντα και 4/6 τρίποντα, πέντε ριμπάουντ, δύο ασίστ, έξι κερδισμένα φάουλ, αλλά και τέσσερα λάθη, στα 25.52’ που έμεινε στο παρκέ. Έτσι, συγκέντρωσε 29 βαθμούς στην αξιολόγηση και αναδείχθηκε MVP, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αλεξέι Σβεντ της Χίμκι που βαθμολογήθηκε με 28.

Ο Σέρβος, με τους 26π. του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, έκανε προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου. Το προηγούμενο ήταν 25π. και το πέτυχε πέρυσι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στα ημιτελικά.

https://www.youtube.com/watch?v=R3bDsw-5hpY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ