23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται χωρίς να έχει συμφωνήσει ο Μπάνκι

Ο Λούκα Μπάνκι είναι ένας προπονητής, που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την ΑΕΚ, έχει γίνει μια πρώτη επαφή με αυτόν, αλλά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το basketa.gr, συμφωνία μαζί του δεν υπάρχει. Για την ακρίβεια, δεν έχει γίνει καν κουβέντα για το οικονομικό και τους άλλους όρους μιας ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο πλευρών, παρά μόνο μια γενικότερη συζήτηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, σε πολύ καλό κλίμα είναι η αλήθεια, για τον τρόπο με τον οποίον δουλεύει ο Ιταλός και πράγματα που θέλει για να κάνει σωστά τη δουλειά του σε μια ομάδα.

Το Σάββατο αναμένεται να έρθει στην Αθήνα (δεν μπορούσε νωρίτερα, διότι αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Σουηδία για να παραστεί στην τελετή αποφοίτησης της κόρης του από το πανεπιστήμιο) προκειμένου να συναντηθεί κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ και τους συνεργάτες του ώστε να βάλουν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα θέματα. Τις αποδοχές του, τη διάρκεια του συμβολαίου του, τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, μπόνους, αποζημιώσεις, το επιτελείο του, τη στελέχωση της ομάδας, όλα αυτά τέλος πάντων που οδηγούν μια διαπραγμάτευση σε συμφωνία ή σε ναυάγιο. 

Κατόπιν τούτων η υπόθεση προπονητής στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτή. Ο Μπάνκι δείχνει να αποκτά ένα προβάδισμα, παρόλα αυτά, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, η ΑΕΚ εξακολουθεί να δουλεύει μία ακόμα περίπτωση προπονητή, με τον οποίον επίσης βρίσκεται σε διαρκή επαφή το τελευταίο διάστημα. Το όνομά του δεν διαρρέει, διότι ακόμα δεσμεύεται με άλλη ομάδα, ωστόσο έχει κι αυτός σοβαρές πιθανότητες να αναλάβει, εφόσον καταφέρει να μείνει εγκαίρως ελεύθερος. Κι επίσης δεν έχει εγκαταλειφθεί εντελώς η περίπτωση του Ηλία Ζούρου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ