21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έρχεται το 1ο “3×3 FIBA Endorsed Hall Of Brands Tournament”

Η πόλη των Ιωαννίνων φοράει τα μπασκετικά της και φιλοξενεί το 1ο “3x3 FIBA Endorsed Hall Of Brands Tournament”, που διοργανώνει το Hall Of Brands, από τη Δευτέρα 02 έως & το Σάββατο 07 Ιουλίου, προσκαλώντας τους λάτρεις του μπάσκετ να αγωνιστούν αλλά και να απολαύσουν το πιο ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός της πόλης.
Το Τουρνουά θα φιλοξενήσουν στις 02 - 05 Ιουλίου τα Hall Of Brands Courts στο 6ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών (Hall Of Brands) και η συνέχεια θα δοθεί στην πλατεία Μαβίλη στις 06 - 07 Ιουλίου η οποία μετατρέπεται σε ένα μπασκετικό παρκέ και φιλοξενεί τα πιστοποιημένα από τη FIBA γήπεδα 3x3 του Hall Of Brands, Εγκεκριμένες Μπασκέτες 3x3, Κερκίδες για το κοινό και Ειδικούς Φωτισμούς LED για τη διεξαγωγή των βραδινών αγώνων.

Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαιτζής και Δημήτρης Παπανικολάου είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο αθλητικό μπασκετικό γεγονός της χρονιάς ενώ ο γνωστός σε όλους Βασίλης Σκουντής θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο.

Οι εγγραφές έχουνε ξεκινήσει μέσω ειδικής πλατφόρμας που έχει δημιουργήσει το Hallofbrands.gr στο παρακάτω link: https://bit.ly/2JWW8vr αλλά και απευθείας σε καταστήματα του ομίλου μας, ενώ οι συμμετοχές, ήδη, έχουνε ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες.
Τέλος, το Hall Of Brands έχει φροντίσει να παρέχει ειδικές τιμές διαμονής με μια πληθώρα ξενοδοχείων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες εκτός Ιωαννίνων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην αναλυτική παρουσίαση του event μας (επισυναπτόμενο + link).

Η παρουσίαση του 3x3 Hall Of Brands Tournament θα γίνει από την no1 σε ακροαματικότητα ραδιοφωνική εκπομπή στην Ελλάδα, την ομάδα Fight Club του Sport FM 94.6, Γιάννη Τσαούση και Κώστα Βαϊμάκη!

http://www.hallofbrands.gr/catalog/view/theme/denzi/image/mailsnsa300.jpg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ