17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έρχεται ο υιός Μουτόμπο (vids)

Ο Ντικέμπε Μουτόμπο είναι ένας από τους παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ΝΒΑ. Τα χρόνια πέρασαν, ο γιος του έχει γίνει πλέον 17 χρονών και δείχνει πως βαδίζει στα βήματα του πατέρα του. Όπως και ο Ντικέμπε, έτσι και ο Ράιαν είναι έτοιμος να φοιτήσει στο Τζορτζτάουν, αφού φλέρταρε με αρκετά κολέγια που τον προσέγγισαν.

Ο Ράιαν Μουτόμπο είναι είναι 17 χρονών, 2.12, είναι σέντερ και τον τελευταίο του χρόνο στο Γυμνάσιο Lovett School είχε μέσο όρο 24 πόντους, 12 ριμπάουντ και τέσσερις τάπες ανά αγώνα

https://twitter.com/RyanMutombo/status/1312911544385183754

Στο Τζορτζτάουν θα έχει προπονητή και μέντορας έναν άλλον μεγάλο σταρ του ΝΒΑ, τον Πάτρικ Γιούιν, ο οποίος βρίσκεται εκεί από το 2017. Το 1984 ως παίκτης είχε κατακτήσει τον τίτλο στο NCAA.

Οι αναφορές για τον Μουτόμπο Τζούνιορ μιλάνε για έναν παίκτη με μακριά χέρια και πολύ καλή σωματοδομή, ο οποίος είναι πολύ αποτελεσματικός στη ρακέτα, ενώ παράλληλα είναι και καλός δημιουργός από το ποστ. Έχει σουτ από μέση απόσταση με καλή μηχανική. Τα σωματικά, αθλητικά προσόντα είναι η μία πλευρά, ενώ είναι παράλληλα έξυπνος και δείχνει γνώση του μπάσκετ. Είναι καλός ριμπάουντερ και εξαιρετικός στις τάπες.Έκανε την "έκρηξή" του σχετικά αργά, αλλά μπορεί να φτάσει μακριά".

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ