22.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται ο Μπάνκι για να κλείσει η συμφωνία

Ο Λούκα Μπάνκι έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα και η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως εκτός απροόπτου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ποιο μπορεί να είναι αυτό το απρόοπτο; Να μην τα βρει στη συζήτηση που θα κάνει με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του.

Το ραντεβού θα γίνει το απόγευμα και η ΑΕΚ προσέρχεται σε αυτό έχοντας εγκαταλείψει όποια άλλη σκέψη ενδεχομένως έκανε για άλλον προπονητή, αφού όποιες άλλες περιπτώσεις ήταν στα υπόψη αποδείχθηκαν αδύνατο να υλοποιηθούν. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Μπάνκι από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε μαζί του τις τελευταίες μέρες, το βιογραφικό του είναι γνωστό και πολύ καλό, επομένως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να κλείσει τη συμφωνία.

Αλλά και από τη δική του πλευρά ο Ιταλός έρχεται με διάθεση να πάρει τη δουλειά, την οποία θέλει πέραν πάσης αμφιβολίας. Διαφορετικά δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο για να έρθει. Προφανώς δεν είναι άκαμπτος σε αυτά που ζητά, παρ' όλα αυτά, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, δεν μπορεί να προεξοφλήσει κανείς την έκβαση της συζήτησης.

Στην ΑΕΚ, πάντως, αισιοδοξούν ότι το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα θα έχει προπονητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ