15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έρχεται Κρήτη η Εσθονία (pic)

Σε καλή φυσική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες της Εθνικής Εσθονίας, που την Παρασκευή (23/02, 18.30) θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ελλάδα στα Δύο Αορακια.

Για το Ηράκλειο αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (22/02) η αποστολή, εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη «γαλανόλευκη» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Οι παίκτες του Τιτ Σοκ, που στο πρώτο «παράθυρο» της FIBA κέρδισαν τη Μεγάλη Βρετανία στο Ταλίν αλλά έχασαν από το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ, θα τα δώσουν όλα για την έκπληξη.

Βρίσκονται, μάλιστα, σε φόρμα όπως τόνισε και ο γυμναστής τους, Πρίιτ Λέχισμετς: «Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι καλύτερα αυτά τα παιχνίδια, που διεξάγονται μες στη σεζόν, γιατί οι παίκτες έχουν ρυθμό από τις υποχρεώσεις τους σε διασυλλογικό επίπεδο. Όλοι απολαμβάνουν που βρίσκονται στην Εθνική. Δεν δίνουμε έμφαση στις ασκήσεις, αλλά στην τακτική. Καλύτερα αισθάνεται και ο Μάρτιν Ντόρμπεκ, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα τις τελευταίες δύο ημέρες».

https://www.instagram.com/p/BffViAoAlrI/?taken-by=basketee



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ