16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έρχεται Ελλάδα το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ (pics)

Η Ελλάδα θα είναι ο επόμενος «σταθμός» του FIBA EuroBasket 2017 Trophy Tour, με το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ να έρχεται στη χώρα μας το τριήμερο 24-25/08.

Παράλληλα με το διεθνές τουρνουά προετοιμασίας «Ακρόπολις-Eurobank» στο ΟΑΚΑ στη χώρα μας θα βρεθεί και η «κούπα» του Ευρωμπάσκετ, η οποία φέρει το όνομα του πρώην προέδρου της FIBA Europe και αντιπροέδρου της FIBA, Νικολάι Σεμάσκο, ο οποίος εισήχθη στο Hall of Fame της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το 2007. Το τρόπαιο ξεκίνησε το «ταξίδι» του τον περασμένο Μάρτιο από τη Λετονία, με την Ελλάδα να αποτελεί τον 24ο και τελευταίο προορισμό του. Χθες και σήμερα (19-20/08) βρέθηκε στο Ισραήλ και εν συνεχεία θα «ταξιδέψει» στην Τουρκία, όπου και θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση της τελικής φάσης των αγώνων, για να το σηκώσει ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Γιάννης Μπουρούσης, το συνάντησε ήδη στο Βελιγράδι όπου βρέθηκε για φιλικά και δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατιστεί μαζί του, όπως κάνουν σε κάθε χώρα που επισκέπτεται οι φίλαθλοι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ