24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έρχεται για πολλές επιτυχίες στον Ολυμπιακό η Τόμας (vids+pics)

Τη μεταγραφή της Τζέσικα Τόμας ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας την απόκτησή της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η 24χρονη γκαρντ, η οποία αγωνίστηκε πέρυσι στη Σουηδία με τη Λουλέα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη μετακίνησή της στη χώρα μας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Νιώθω τέλεια ύστερα από αυτήν την εξέλιξη της καριέρας μου. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτήν την ευκαιρία που μου δίνει ο Ολυμπιακός. Με όποιον αθλητή και να έχω συζητήσει, ο οποίος έχει εμπειρία από την Ευρώπη, μου έχει πει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και τη μεγάλη ιστορία που ακολουθεί αυτόν το σύλλογο. Για αυτό είμαι και πολύ ικανοποιημένη που θα αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα, μου αρέσει πάρα πολύ που θα αγωνιστώ στην Ευρώπη και θα παλέψουμε με την ομάδα μου για την είσοδό μας στους ομίλους της Ευρωλίγκας».

Η Τζέσικα Τόμας προετοιμάζεται ήδη για την καινούρια σεζόν, όπως συμπλήρωσε: «Δουλεύω ήδη σκληρά εδώ στην Αμερική και θέλω να νικάω. Από όσο γνωρίζω και ο Ολυμπιακός αυτό θέλει και είναι κάτι που με γεμίζει ως αθλήτρια. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να δώσω τα πάντα για αυτήν την ομάδα». Κλείνοντας, δεσμεύθηκε ενώπιον των φιλάθλων των «ερυθρολεύκων»: «Τέλος, θέλω να πω στον κόσμο μας ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω τίτλους και επιτυχίες. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας και είμαι σίγουρη πως η σεζόν που έρχεται θα έχει πάρα πολλές επιτυχίες».

https://www.youtube.com/watch?v=9SkQQlJxYr4

Η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τζέσικα Τόμας. Η Αμερικανίδα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 27/10/1994), έχει ύψος 1,68μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Προηγούμενες ομάδες:
2013-2017 Miami Hurricanes (NCAA)
2017-2018 Lulea Basket (Σουηδία)».

https://www.youtube.com/watch?v=Va1qxareARU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ