19.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Έρικσον: “Δεν φεύγουν πολλοί νικητές από την έδρα του Ολυμπιακού”

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, η Γκραν Κανάρια για το ισπανικό ντέρμπι της Ευρωλίγκας με την Μπασκόνια, αλλά ο Μάρκους Έρικσον ρίχνει ήδη κρυφές ματιές προς το ΣΕΦ.

Ο Σουηδός της Γκραν Κανάρια μίλησε στην Ευρωλίγκα και εν μέσω άλλων ρωτήθηκε και για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους": "Θα είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι! Το να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.Δεν καταφέρνουν πολλές ομάδες να τον αντιμετωπίσουν και να φύγουν με τη νίκη από το γήπεδό τους. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς,ειδικά την δεδομένη στιγμή. Θα είναι το τέταρτο παιχνίδι μας σε λίγες μέρες. Και πάλι.. Θα πρέπει πρώτα να εστιάσουμε στην Μπασκόνια και μετά θα δούμε τι θα γίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Όσο για τον αμέσως επόμενο αγώνα με την Μπασκόνια; "Το κλειδί πιστεύω πως θα είναι να ανταποκριθούμε στη δύναμη και στις επαφές με τις οποίες παίζουν. Τους αντιμετωπίσαμε στην Βιτόρια πριν λίγες εβδομάδες για το ισπανικό πρωτάθλημα και έπαιξαν πολύ δυνατά, πολύ επιθετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Επίσης, αυτή τη φορά παίζουμε εντός έδρας, μπροστά στο δικό μας κοινό. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι!"

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ