21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έπος Ευρωλίγκας με Μπουρσασπόρ! (pic)

Εντάξει, με τόσες αναβολές λόγω κορωνοϊού στο Eurocup και με τις ημερομηνίες να πιέζουν, καθώς υπάρχουν και τα εθνικά πρωταθλήματα, είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα ως προς τον εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων. Και κάπου να χάνεται η μπάλα. Αλλά αυτό που έκανε η Ευρωλίγκα είναι... από τα άγραφα.

Υποχρεώνει την κακομοίρα την Μπούρσασπορ να βρεθεί στις 22 Δεκεμβρίου και στην Προύσα για να παίξει με τη Ναντέρ και στην Πάτρα για να παίξει με τον Προμηθέα! Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση μάλιστα, ο αγώνας της Πάτρας θα αρχίσει στις 18.00 και αυτός της Προύσας στις 20.00! Με... διακτινισμό πιθανότατα κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι με βάση αυτό το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, η Μπούρσασπορ θα πρέπει να παίξει την επομένη, 23 Δεκεμβρίου, και πάλι με τη Ναντέρ. Τρεις αγώνες σε δύο μέρες, δηλαδή!

Είναι προφανές πως πρόκειται περί λάθους. Και λογικά θα διορθωθεί. Η απορία ωστόσο παραμένει: Πριν ανέβει οποιαδήποτε ανακοίνωση στο σάιτ της Ευρωλίγκας ή του Eurocup δεν γίνεται ένα τσεκάρισμα για να αποφεύγονται τέτοιου είδους γκάφες; Μια δεύτερη ματιά, βρε παιδιά...

Και το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι πότε θα παίξει τελικά ο Προμηθέας με την Μπούρσασπορ. Διότι προφανώς ένα από τα δύο παιχνίδια που ορίστηκαν στην ίδια ημερομηνία θα αλλάξει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ